Insalko - Viestintälaitteet
  • Nopeat ja luotettavat toimitusajatstp9000naytto
  • Asiantunteva palvelu
  • Laajin valikoima päätelaitteita ja varusteita
  • Päätelaitteille 3 vuoden takuu 

sepura puhelimet

Insalko päätelaitetoimittajana ja tuotekehittäjänä

Insalko on toimittanut VIRVE-verkon, HelenNetin  ja muiden yksityisten TETRA-verkkojen asiakkaille päätelaitteita, tarvikkeita ja sovellutuksia jo yli 10 vuoden ajan. Käytämme huomattavasti aikaa tuotteiden, sovellutusten ja ohjelmistojen testaukseen taataksemme parhaan ratkaisun asiakkaillemme. 

Insalkon oma tuotekehitys tukee päätelaitteiden liitettävyyttä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Olemme mm. kehittäneet älykkäät liityntälaitteet Helsingin bussiliikenteen ja HKL raitioliikenteen tarpeisiin sekä VSS-hälyttimien ohjaukseen.

Varusteet ja sovellutukset

Tarjoamme Sepuran laajan valikoiman lisäksi Savoxin, ProEquipin ja Ceotronicsin audiovarusteita, Procomin, Panoraman ja Completechin antenneja, Astratecin akkutestereitä sekä PeterJones KlickFast laukkuja ja kantovarusteita.

Sepura plc

Päämiehemme Sepura plc on markkinajohtaja maailmassa viranomaiskäyttöön tarkoitettujen päätelaitteiden toimittajana. Sepuran MILJOONAS TETRA-päätelaite toimitettiin toukokuussa 2012 ja niitä on käytössä yli 100 maassa. Sepura on tunnettu innovatiivisesta ja jatkuvasta tuotekehityksestä, josta osoituksena uusi STP9000 uppovesitiivis radiopuhelinsarja sekä monet uudet toiminteet, mm uusi helppokäyttöinen käyttöliittymä jossa asiakas voi valita kolmesta vaihtoehdosta itselleen parhaiten sopivan version. Nyt myös kaksoistangenttitoiminne käytettävissä uusissa ohjelmistoversioissa.  

 www.sepura.com

STP9000 sarjan päätelaitteet

Sepuran uusin STP9000 sarja tarjoaa IP67 suojausluokan, RFID tägin, markkinoiden parhaan mekaanisen kestävyyden, liitinten korroosiosuojauksen, meriveden kestävyyden sekä kaikki Sepuran parhaat toiminnallisuudet, mm kolme käyttöliittymävaihtoehtoa. Käytettävissä on Bluetooth, GPS, ManDown ja Repeater optiot sekä STProtect sisätilapaikannus

Katso lisätietoja täältä 

SRH3900 sarjan  päätelaitteet

SRH3900 sarjan päätelaitteet ovat markkinoiden pienimmät. Radiossa on nyt kaikissa olosuhteissa toimiva värinäyttö. GPS toiminne on saatavana optiona, Bluetooth lisälaitteella sekä Repeater (Suorakanavatoistin) optiona. SRH3900 sarjaa on enää saatavissa erikoistilauksena.

Katso lisätietoja täältä

SRG3900 sarjan ajoneuvopäätelaitteet

SRG3900 on monipuolisin ajoneuvoradio markkinoilla. Se toimii dataradiona ilman käyttölaitetta, ajoneuvoradiona yhdella tai kahdella käyttölaiteella varustettuna. Käyttölaite on saatavana vakio tai IP67 versiona. Radioon saa optiona suorakanavatoistimen, gateway-toiminteen, bluetooth adapterin, linjatasoiset tulot ja lähdot. Käyttölaitteet voi kytkeä jopa 30 m päähän radio-osasta ja saatavana olevista monipuolisista varusteista mainittakoon virtuaalikäyttölaite ja langaton monofoni.

Katso lisätietoja täältä

SRC3300 huomaamattomaan käyttöön

Sepuran SRC3300 on maailman eniten huomaamattomaan käyttöön tarkoitettu radio. Radio voidaan sijoittaa vaatetuksen alle huomaamattomaan paikkaan ja sitä käytetään erittäin innovatiisilla käyttölaitteilla täysin huomaamattomasti. Johtuen radion rakenteesta, sen virrankulutus on myös minimaalinen tarjoten pitkän toiminta-ajan. Käyttölaitteet tarjoavat myös mahdollisuuden kommunikoida huomaamattomasti ilman puhettakin.

Katso lisätietoja täältä  

RadioManager2 - Päätelaitteiden hallintaan ja parametrointiin

Sepura RadioManager on ollut vuosia johtava päätelaitteiden hallinta ja parametrointijärjestelmä. Yhdestä paikasta voidaan hallita ja parametroida isonkin organisaation koko päätelaitekalusto. Raporttiosuudesta selviää jokaisen päätelaitteen softaversio, ITSI-REF parit, parametrointitilanne jne.

Käyttäjäorganisaatiolle riittää kun käyttävät puhelimet ohjelmistolataustelineessä, järjestelmä automaattisesti tarkistaa onko radiolle määritelty uusi parametrointi tai softapäivitys sekä suorittaa sen automaattisesti, ilman että hallintapaikasta tarvitsee valvoa tilannetta. Samalla voidaan suorittaa myös ITSI muutokset ja ohjelmistopäivitykset.

Järjestelmä säästää merkittävästi päätelaitteiden hallinta ja päivityskustannuksia koska päätelaitteita ei tarvitse erikseen toimittaa muualle kuin lähimpään latauspisteeseen.

Katso lisätietoja täältä

TOM ERICSSON
Toimitusjohtaja
GSM +358 40 7400 488

ILKKA REITTILÄ
Tuotepäällikkö
GSM +358 40 522 2062

LAURI MURTO
Tekninen neuvoja
GSM +358 50 512 1292

ARTTU HILLNER
Tuotepäällikkö
GSM +358 50 4669 228

KIRSI MÄKELÄINEN
Toimistopäällikkö
GSM +358 40 536 5503

 

Linkit

www.sepura.com

Oy Insalko Ab
Niittyläntie 5
FI-00620 Helsinki, Finland
insalko@insalko.fi
Sivut päivitetty 23.6.2020
Y-tunnus 0107433-5