Arvot

Arvot

Palvelemme asiakkaitamme pitkäjänteisesti prosessin alusta loppuun asti. – Ja tarvittaessa vielä sen jälkeenkin. Toimimme yli 50 vuoden kokemuksella vastuullisesti ja avoimesti ympäristöä kunnioittaen.

Toimintatapa

Toimintatapa

Palvelemme suomalaista teollisuutta, pitkäjänteisesti ja ammattitaitoisesti laadukkailla tuotteilla ja luotettavilla toimittajilla.

Visio

Visio

Haluamme olla toimialamme johtava toimittaja vuoteen 2021 mennessä.

Oy Insalko Ab on viestintälaitetoimittaja, joka on perustettu vuonna 1952. Edustamme maailman johtavia radiolaite- ja järjestelmävalmistajia. Tuotevalikoimamme kattaa PMR-, ilmailu-, meri- ja TETRA-radioiden lisäksi myös metsästys- ja harrastusradiopuhelimet sekä luvasta vapautetut radiopuhelimet ja harraste- ja ammattikäyttöön tarkoitetut vastaanottimet.

Toimitamme kattavan jälleenmyyjäketjumme kautta Japanin suurimman radiovalmistajan Icom Inc:n tunnettuja laatutuotteita laajalle käyttäjäkunnalle kautta maan. Viranomaisverkon (VIRVE) päätelaitemerkkimme on maailman johtava valmistaja SEPURA.

Vahvuutemme on vuosikymmenien aikana kehittynyt vankka erityisasiantuntemus toimintakentästämme ja edustamistamme tuotteista. Insalko on tunnettu luotettavana ja vastuullisena yhteistyökumppanina. Palvelemme kokonaisvaltaisesti alkaen järjestelmäsuunnittelusta toimitukseen ja asennukseen, jälkihoitoon ja huoltoon. Tarvittaessa vastaamme myös etävalvonnasta ja etäohjelmoinnista.

Oy Insalko Ab
Niittyläntie 5
FI-00620 Helsinki, Finland
insalko@insalko.fi
Sivut päivitetty 23.6.2020
Y-tunnus 0107433-5